Raportări mediu către Administrația Fondului pentru Mediu

Gestionarea Rapoartelor de Mediu cu DSA Environment: Transparent, Eficient și Conform Legii!

Obligații Fondul de Mediu

Conform legislației în vigoare, operatorii economici trebuie să depună o serie de rapoarte (raportări mediu) privind situația ambalajelor introduse pe piața națională. Aceste raportări se fac atât pentru cele rezultate din activități proprii, cât și pentru ambalajele importate.

Cadru legal

Legea 249/2015 stabilește obiectivele minime de reciclare pentru deșeurile de ambalaje. Indiferent dacă alegeți gestionarea individuală sau prin intermediul unei O.I.R.E.P, suntem aici pentru a vă ghida în conformitate cu legislația.

Oferta noastră

Consultanță specializată pentru eficientizarea costurilor și soluții personalizate pentru atingerea obiectivelor de reciclare a ambalajelor.

Servicii DSA Environment

Concluzie

Nedepunerea la termen a declarațiilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 2000 lei la 2500 lei. Cu DSA Environment, evitați sancțiunile!

Noi ne ocupăm de toate detaliile legate de raportările de mediu, asigurându-vă că activitatea dumneavoastră respectă termenele și cerințele legale.

Contactați-ne acum pentru a beneficia de aceste avantaje și pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră rămâne în conformitate cu normele legale!

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne!