Managementul deșeurilor

Managementul deșeurilor – consultanță de specialitate

Gestionare

În procesul de conformare cu Ordonanța de Urgență nr. 92/2021 privind Regimul deșeurilor din România, DSA Environment este partenerul care face gestionarea deșeurilor simplă și eficientă!

Astfel, procesul de identificare, clasificare și codificare corectă a deșeurilor este la îndemână, conform Deciziei Comisiei 2000/532/CE din 3 mai 2000. Oferim suport complet pentru îndeplinirea obligațiilor impuse de legislația europeană, asigurând o clasificare detaliată a generatorului de deșeuri și evidența gestionării acestora.

Raportare

Cu DSA Environment raportarea anuală către Agenția pentru Protecția Mediului devine o sarcină ușoară și fără griji. Lipsa evidenței gestionării deșeurilor nu va (mai) fi o problemă, pentru că suntem aici să vă ghidăm și să vă sprijinim în fiecare pas al procesului.

Elemente Grafice DSA_4

Fără riscuri de sancțiuni

Evitați sancțiunile (doar amenzile sunt între 15.000 și 30.000 de lei) și contactați-ne pentru managementul deșeurilor. Suntem aici pentru a vă asigura îndeplinirea obligațiilor într-un mod ușor și eficient. Rețineți că nevoia de a respecta aceste obligații legale este esențială, iar DSA Environment este aliatul vostru de încredere pentru a vă asigura că sunteți pe drumul cel bun.

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne!