Acordul de Mediu

Acordul de mediu este esențial pentru proiectele noi publice sau private dar și pentru modificările și extinderile activităților existente al căror efect asupra mediului trebuie verificat.

Aveți așadar un proiect care necesită obținerea acordului de mediu? Noi suntem specialiști cu experiență în acest demers complex.

Colaborând cu DSA Environment beneficiați de:

1. Expertiză în legislația de mediu

Cunoaștem în detaliu cerințele legislative și procedurile pentru obținerea acordului de mediu, conform Hotărârii nr. 445/2009 și Ordinului MMP nr. 135/2010.

2. Asistență specializată

Echipa noastră vă oferă suport pe întreg parcursul procesului, asigurându-ne că documentația necesară este completă și conformă cu cerințele legale.

3. Transparență și eficiență

Ne asigurăm că obținerea acordului de mediu se desfășoară într-un mod transparent și eficient, pentru a evita întârzierile și neconformitățile.

4. Păstrarea conformității

Odată obținut, acordul de mediu trebuie să fie valabil pe toată durata proiectului, iar noi suntem aici să ne asigurăm că rămâneți în conformitate cu cerințele legale pe tot parcursul implementării.

Cu DSA Environment, puteți aborda orice proiect cu încredere, știind că aveți alături un partener de încredere pentru aspectele legate de mediu și protecția mediului. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice și despre cum putem să vă sprijinim în obținerea acordului de mediu pentru orice proiect!

Servicii DSA Environment

  • suport în elaborarea planurilor sau programelor;
  • întocmirea și depunerea documentației;
  • suport in implementarea măsurilor necesare;

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne!