Raportări de mediu

Raportări de mediu profesionale

În funcție de activitatea desfășurată, orice societate trebuie să facă anumite raportări de mediu, acestea fiind numeroase și variate. În continuare se regăsesc câteva exemple:

 1. 1

  Raportări privind evidența gestiunii deșeurilor;

 2. 2

  Raportări privind evidența substanțelor periculoase;

 3. 3

  Raportări privind evidența uleiurilor minerale;

 4. 4

  Raportări către organizațiile de transfer de responsabilitate privind cantitățile de ambalaje/echipamente electrice si electronice / baterii / anvelope;

 5. 5

  Raportări cu privire la monitorizarea factorilor de mediu conform actelor de reglementare deținute;

 6. 6

  Raportări privind gestiunea anvelopelor și a deșeurilor de anvelope;

 7. 7

  Raportări privind gestiunea echipamentelor electrice și electronice și a deșeurilor de echipamente electrice și electronice;

 8. 8

  Raportări privind cantitatea de ambalaje introduse pe piața națională.

Raportările menționate mai sus vor fi depuse pe suport hârtie. Ulterior, pentru o bună parte dintre acestea se va face raportarea on-line în Sistemul Integrat de Mediu(SIM). Acesta a fost dezvoltat de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului(ANPM) pentru a facilita raportarea către instituțiile abilitate ale Uniunii Europene.

În SIM se regăsesc chestionare separate pentru fiecare tip de raportare. Cel mai cunoscut chestionar statistic este PRODES, acesta se referă la statistica deșeurilor. Practic, se vor completa date cu privire la stocurile de deșeuri, deșeuri generate, valorificate / eliminate, operațiuni de valorificare / eliminare.

Nu pierdeți timp prețios și resurse umane importante pentru o activitate pe care noi o desfășurăm în mod curent! DSA Environment este cea mai bună alegere pentru a rezolva corect și rapid aceste probleme!

Pentru întocmirea unor rapoarte de mediu perfecte vă rugăm să luați legătura cu noi folosind pagina de Contact.

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne!